top of page
Blauw raster met manneke .jpg
PEN EN PAPIER.jpg

PAGINA VAN 
JEAN DE MEULDER

Jean De Meulder Portret.jpg

Iets over jezelf schrijven is nooit gemakkellijk, maar toch zal ik trachten een beeld weer te geven.

Ik zag het levenslicht op 17 januari 1955 te Antwerpen, en groeide op in een landelijke omgeving, in een kroostrijk gezin dat bestond uit nog 3 broers en 1 zuster. Ik was altijd, als je dat zo kunt noemen, het buitenbeentje van de familie.

Rond mijn derde levensjaar, werd ik zeer ernstig ziek, en hadden de dokters op genezing alle hoop opgegeven. Er kwam toen echter op dat moment een nieuwe medicatie op de markt die nog in zijn experimentele fase zat, maar misschien zou dit voor mij toch de redding kunnen zijn, en inderdaad was dit de redding voor mij anders had ik deze rubriek niet kunnen schrijven.

2022:
Reportage thuis bij Jean De Meulder.

.                                                             

Op het moment dat ze mij hadden opgegeven zag ik mij als driejarig kereltje  ( hoe is het mogelijk) liggen op de operatietafel met de dokters rondom mij heen. Ik nam dit allemaal waar vanop een zekere hoogte, ik zag mij dus als het ware van bovenuit zelf liggen. Ik was echter bij volle verstand als het ware.

Ik kon zelfs praten, maar hoe ik ook riep naar die dokters toe, niemand reageerde. Ik voelde ook een aanwezigheid van dingen, mensen, maar ik voelde geen angst. En wanneer men zegt, je gaat door een tunnel, dan kan ik dat alléén maar beamen,dat licht in de verte, die draaikolk..... het bestaat !
 

Jean De Meulder met apparaten.jpg

Vermoedelijk had ik nog wel een taak te vervullen hier op aarde want de dag nadien lag ik in mijn ziekebedje te spelen zo gezond als een vis. Wat ze met mij gedaan hebben weet ik tot op de dag van vandaag nog altijd niet. Enfin...het leven ging verder. En ik heb een vrij zorgeloos leven. Naarmate ik ouder werd, zo rond mijn 11 a 12e jaar werd ik zeer gevoelig voor bepaalde zaken, daarmee wil ik zeggen dat ik toen al kon aanvoelen hoe het bepaalde mensen zou vergaan. Was dit misschien het prille begin van een paranormaal iets ? Ik weet het niet.Maar van één ding was ik op die jonge leeftijd toch al overtuigd, dat er meer moest zijn tussen hemel en aarde en dat de dood niet echt het einde is. Er gingen jaren voorbij en mijn interesse in het leven na de dood bleef sluimeren in mij.

Franz -voor.jpg
Franz -achter.jpg

Toen ik een jaar of vijtien geleden ergens rond wandelde op een snuffelmarkt en plots op het boekje stuitte van Franz Seidl met als titel " registratie van bovennatuurlijke stemmen " kon ik niet laten om mij dit boekje aan te schaffen. Thuis gekomen heb ik dit boekje niet één maar wel zeker tien maal gelezen en de interesse om mij meer in deze zaken te verdiepen groeide gestaag. Er stond ook in dit boekje een schema over het bouwen van de psychophoon. Met de weinige technische en elektronische kennis die ik had heb ik dit toestelletje nagebouwd en tot op de dag van vandaag gebruik ik het nog steeds.Ik hoop dat iedere bezoeker van mijn website, die zoekende is naar " er moet meer zijn na dit leven " ergens een leidraad vind om alsnog verder te gaan met zijn zoektocht en zeker niet alle hoop zou laten varen. Ik wens u dan ook veel succes met uw experimenten en vele contacten met gene zijde.

Jean de Meulder

Franz Seidl: Registratie van bovennatuurlijke stemmen. Gebonden, slap kaft, 80 pagina's. Vertaald door ing. M. van Geelkerken. Uitg. De Muiderkring NV Bussum (1972). Dit boek gaat over stemmen van onbekende herkomst, die vragen beantwoorden via een bandrecorderband. Vakmensen verklaren dat er geen sprake is van zwendel of dubbele bodems. En Edison voorspelde destijds al dat de elektronica ooit contacten mogelijk zou maken met andere 'zijnsniveaus' Verder verstrekt het boek nauwkeurige gegevens voor het nabouwen van de door de auteur ontwikkelde 'psychophon': een apparaat waarmee stemmen uit andere dimensies kunnen worden geregistreerd.

"GEHEIM" een film over Het Verzet 40-45 van Jean. Scenario & Camera.

2014- 29 minuten

"GELUIDSJAGEN"

Een voorbeeld van geluidsopname van burrelende herten.

Microfoon-voor-PC.jpg

MICROFOONKEUZE VOOR DE VIDEOFILMER.

Een gedetailleerde info van Jean De Meulder. KLIK op de foto en kijk bij je downloads

REPOTAGE MICROS.jfif

Jean geeft een paar TIPS:

"HOE MAAK IK EEN REPORTAGE?" Klik op de foto.

bottom of page