top of page
Blauw raster met manneke .jpg
PEN EN PAPIER.jpg

PAGINA VAN
FRANCOIS VERHULST

François is 75 geworden. 

Cindy, de vriendin van Patricia zorgde voor een verrassend feest.

foto ORKEST in slaapkamer.jpg

françois verhulst

van Tekenaar- Schilder tot ...

TANGO%20FRANCOIS%20EN00000666_edited.jpg
FRANCOIS%20VERHULST_edited.jpg

...tot TangoDanser met Patricia

KLIK op het driehoekje, kijk naar de film... en luister naar "OTRA LUNA" van Carlos Libedinsky met François en Patricia in de hoofdrol.

Carlos Libedinsky is een Argentijnse musicus, composer en producer. Hij is meest gekend voor zijn neo-tango project, Narcotango.

En zoals we François het beste kennen:
...tot "FilmMaker"

François is een fervente liefhebber van de tango .Hij slaagt er niet alleen in om alle emoties van liefde, passie en verlangen zowel van dans als van de muziek in beeld  te brengen, maar het lukt hem ook om de diepere achtergrond en de ziel van de tango naar de toeschouwer over te dragen.
 

François Verhulst is niet de eerste de beste.

Hij begon zijn filmcarriere in 2004 maar is er ( voorlopig) mee gestopt in 2013.

De reden: zijn eisen zijn eigenlijk te groot geworden om zonder budget zijn films uit te werken,  vooral omdat hij speelfilms maakt , perfectie nastreeft en het liefst werkt met professionele acteurs.  

François is iemand die zeer graag schrijft en zoals hij zelf verklaart komen de ideeën redelijk spontaan. Hij gaat dan ook zover dat hij erg veel research doet opdat alles zou kloppen en dat is dan ook de reden dat hij meer en meer moet zoeken naar professionele acteurs.

Hij gaat dan ook zeer professioneel te werk, hij bedenkt niet alleen het verhaal, schrijft het ook volledig uit, maakt het volledige draaiboek en zorgt ervoor dat iedereen die aan zijn films meewerkt werkelijk up to date is en weet wat er van haar of hem verwacht wordt.

François is niet alleen de schrijver van het verhaal, maar ook de regisseur en de producent van de film.

Het enige wat hij niet doet is de camera ter hand nemen, dat liet hij meestal over aan zijn betreurde echtgenote Christine, die trouwens een zeer goede cameravrouw was , en aan enkele andere leden van onze club.

VIDEO FILM AFBEELDING CLAQUETTE.jfif
bottom of page