top of page

NIEUWSBRIEF 30- 30 NOV 2019

FEEST voor ons 60- jarig JUBILEUM .


Normaal hebben we elk jaar omtrent 10 november, de stichtingsdatum van onze club een clubfeest. 
Het was dan ook niet meer dan normaal dat we dit jaar ,dat in het teken staat van ons 60 jarig bestaan er eens iets extra van zouden maken.
In het bestuur werd er dus besloten om voor deze viering eens uit te kijken naar een restaurant, zeker om twee redenen, op die wijze zouden de vrijwilligers die altijd voor het werk in het clublokaal zorgen ook eens alleen maar de benen onder tafel hoeven te steken en omdat het zo'n speciaal feest was was de club ook bereid om eens extra in de buidel te tasten.
Na wat gepalaver werd dan uiteindelijk besloten om met het "Hof van Reyen " in zee te gaan.


Onze feestbestuurster, Simonne heeft dan heel wat werk verricht om alles netjes in orde te krijgen, waarvoor onze erkenning en dank. 
En wat voor een feest is het geworden !
Na de receptie met schuimwijn, fruitsap en kleine hapjes, mochten we in een mooi versierde zaal plaats nemen om te genieten van een werkelijk uitmuntend 4 gangen menu. Overgoten met een lekker wijntje om te eindigen met een zeer uitgebreid dessertenbuffet  en koffiebar. 


Een aantal leden werden in de bloemetjes gezet  en de verrassing was toch wel dat René Meesters voorgedragen werd als erevoorzitter, een titel die hij blij aanvaardde.
Om het met een cliché te vertellen, de afwezigen hadden of pech of ongelijk. 


En natuurlijk was daar ook Rik Michiels, de niet aflatende videoreporter van dienst, hij interviewde dat het een lust was en nam iedereen en alles in het vizier, ik geloof dat wij binnenkort in de club zeker een prachtige reportage van hem mogen verwachten.
Kortom het was meer dan een geslaagd jubileumfeest en hopelijk kunnen we zoiets over een tiental jaar nog eens herhalen.

Maar het feesten was nog niet gedaan, want onze jubilerende vereniging werd ook nog eens uitgenodigd op een officiële receptie en huldiging in het districtshuis van Wilrijk.
Onze club werd niet alleen vertegenwoordigt door onze voorzitter en een aantal leden, maar wij hadden ook het bestuur van vtbKultuur uitgenodigd.

 
Na de respectievelijke toespraken van de vertegenwoordiger van cultuurantenne Wilrijk van het district en het dankwoord van onze voorzitter kregen we van het districtcollege een mooie ingelijste , handbeschilderde foto overhandigd om in ons clublokaal op te hangen. 
Het is een werk van Olaf De Bruyn , gewezen lid en voorzitter van Fotoclub Icon Wilrijk. 
Deze spijtig genoeg reeds overleden fotograaf maakte dit werk door een foto te nemen van een oude postkaart om deze dan daarna met de hand in te kleuren. 
Plaats van de foto: kruispunt van de Heistraat en de Jozef Kenneslei , met zicht naar de Jozef Kenneslei met op de achtergrond het Frans Nagelsplein. 
De foto maakt deel uit van een reeks foto's van Wilrijk, allemaal op dezelfde wijze ingekleurd door Olaf De Bruyn.


Ook door het bestuur van de Provinciale Stuurgroep Antwerpen werden we in de bloemetjes gezet en zij overhandigden ons een goed gevulde mand met allerlei lekkers ,waarvan we zeker zullen genieten tijdens de volgende clubvergaderingen.
Na afloop werd er dan nog wat nagepraat bij een drankje en een hapje om dan eigenlijk op die manier de feestelijkheden rond ons jubileum af te besluiten.

Jack Janzen

WEB START PAGINA.jpg
60 jubileum.jpg
bottom of page