top of page

FILMS van NIET LEDEN

Kortfilms van anderen dan wij kunnen inspirerend zijn:
- Wat is het positieve in die films ?
- Wat zou beter kunnen ?

Maandag 16 mei  2022 had onze filmgroep het genoegen om Werner Van den Bulck te mogen ontvangen.

Het werd een verrijkende avond met de focus op Werner als mens en zijn verrassende producties.

INTERVIEW met Werner

Een specialiteit van Werner Van den Bulck: absurde humor: hier in de film "ULTIMO" van 2023.

WERNER HAEGEMAN produceert als niet-professioneel professionele kortfilms. De Film "DORST" is een spraakmakende film op festivals. Pro of Contra...? Kijk en besluit!

 Jean-Paul Grauwels gaat in gesprek met Werner om te kunnen doorgronden wat de essentie is van de film DORST en hoe hij tot zijn ideeën komt.

Willy Vanderlinden horizontaal.jpg

WAAR ZIJN AL DIE TORTEDUIFJES HEEN?

Ontmoeting met Willy Van der linden op het VAC festival in 2022. Hij toonde een humoristische kortfilm met allusies naar zijn eigen romantische levensloop.

"Ikzelf, maker van de film WAAR ZIJN AL DIE TORTELDUIFJES HEEN  , vertel over mijn dolle jaren (fake) voor ik mijn toekomstige echtgenote leerde kennen. Dat was in een jazz-bar in centrum Antwerpen. Intussen zijn we meer dan 50 jaar getrouwd. Maar wat gebeurde in corona-tijd met de meisjes van weleer?"

Maandag 19 december 2022 was de Leuvense SKOOP filmclub op bezoek bij onze club. Een selectie van hun knappe films werd ingeleid,  vertoond en besproken. Kijk naar het video verslag van 10 minuten door VideoMaker rik michiels.

INSTELLEN OP 1920X1080

FilmFest 2022- 29 & 30 oktober- KRUISEM. De voorzitter DANIËL DE VETTER spreekt over de kortfilm op zich en tracht de toekomst hiervan in te schatten. Een reportage van Magda en Rik.

2020-Een animatiefilmke.   doorgemaild door René Meesters tgv Pasen

Een voorbeeld van een video-ideetje van Richard...inspiratie voor ons ?

bottom of page