top of page
LOGO NAB 2.0.png

KLIK naar de HOME Pagina van nab 2.0

PEN EN PAPIER.jpg

ACTUELE ITEMS

HOME

nab 2.0 PAGINA

KLIK op "LAATSTE NIEUWS"

° AGENDA Maart-November 2022

° UNICA 1 minuut films

° Master in Film: Belichting

° Vacatures NAB 2.0

FILMFEST NAB 2.0

29+30 OKT 2021

KLIK op de knop.

Lidgelden voor 2021

Ter herinnering: het lidgeld van nab 2.0 voor 2021 - dat normaal 20 euro zou bedragen - werd gereduceerd naar 1 euro omdat de activiteiten in 2020 niet konden doorgaan door de coronatoestanden. Wie 1 euro overschrijft, kan gratis deelnemen aan cursussen, workshops, FilmFest en andere manifestaties. Niet-leden betalen hiervoor telkens 20 euro. Bovendien ontvang je elke maand deze nieuwsbrief met nieuwe informatie.
 
De SABAM-bijdrage blijft op 54 euro. De indexaanpassing en de btw hierop krijgen jullie er gratis bij.
 
Lid worden kan via het formulier op de website. Ter bevestiging krijg je dan een uitnodiging tot betalen: 55 euro (1 + 54) voor wie lid wil blijven (of worden) en SABAM’s Library Music wil gebruiken, of 1 euro voor wie geen gebruik wil maken van deze muziek en er zelf voor zorgt in orde te zijn met de rechten van de muziek.
 
Wie dit onduidelijk vindt, kan opheldering vragen via info@nab2.be

In onze SABAM-overeenkomst is de muziekkeuze beperkt tot een aantal aanbieders.
Het online cue sheet formulier verdwijnt binnenkort en enkel de Excel-vorm zal blijven bestaan om de verwerking achteraf te vereenvoudigen.

Raadpleeg de lijst en de werkwijze onderaan op deze pagina op de nab 2.0-website. 

KLIK hier voor GELUID & "LIBRARIES"

muziek-aw.png

KLIK voor tips voor een betere stemopname

17 maart 2021-Unica bestuur gezocht

 

UNICA-comité zoekt kandidaturen

Met een voorzitter die ontslag nam, een ondervoorzitter die tijdelijk de taak van voorzitter op zich nam maar zich verder uitsluitend aan het voorzitterschap van zijn landelijke federatie wil wijden, een secretaris-generaal die er om gezondheidsredenen mee gestopt is, enkele bestuursleden die er ook mee stoppen... zit het UNICA-comité met een probleem.

De internationale landenfederatie is dringend op zoek naar mensen die bestuurstaken op zich willen nemen, en meer bepaald curciale taken zoals die van voorzitter en secretaris-generaal. Over de specifieke voorwaarden heb ik niets gevonden, alleen weet ik zeker dat talenkennis essentieel is (Duits, Engels, Frans).
Bovendien is er wegens corona in 2020 geen filmfestival geweest. En voor 2021 - zelfs indien de sanitaire situatie gunstig evolueert - is er geen enkel land kandidaat. Ook daar worden alternatieve formules voorgesteld en zullen doorslaggevende beslissingen moeten worden genomen. www.unica-web.one

bottom of page